Nová turistická infrastruktura

11.11.2020 14:06

Mikroregion TŘEBÍČSKO v roce 2020 realizoval projekt Nová turistická infrastruktura, který byl zaměřen na doplnění nové doprovodné infrastruktury u turistických tras a stezek a na zlepšení vybavení cyklotras na území členských obcí tohoto svazku.

V červenci a srpnu 2020 svazek v rámci realizace tohoto projektu nechal nainstalovat na území obcí ve 4 lokalitách drobnou turistickou infrastrukturu.

V Kožichovicích byla provedena nová turistická odpočívka, kovový stojan na kola a informační mapová tabule.

V Okřešicích byla provedena nová turistická odpočívka, nový kovový stojan na kola a informační mapová tabule.

V Třebíči v lokalitě na Terůvkách byla provedena nová lavička s novým stojanem na kola a novou informační tabulí. V lokalitě v Libušině údolí u stodoly v Třebíči byla provedena nová turistická odpočívka a stojan na kola.

Konstrukce provedla firma KAVYL z Mohelna, grafiku a polepy infotabulí provedla firma Relative design
z Třebíče. Cyklisté a turisté tak mohou díky podpoře Kraje Vysočina z Fondu Vysočiny
a spolufinancování ze zdrojů Mikroregionu TŘEBÍČSKO při svém putování krajem využít nové vybavení, které jim zpříjemní pobyt na území uvedených obcí v Kraji Vysočina.

Projekt Nová turistická infrastruktura s celkovými náklady 165 186,79 Kč finančně podpořil Kraj Vysočina z Fondu Vysočiny, grantového programu „Infrastruktura cestovního ruchu 2020“ dotací ve výši 82 593 Kč, 82 593,79 Kč uhradil Mikroregion TŘEBÍČSKO v rámci spolufinancování projektu. Uvedený projekt je spolufinancován z Fondu Vysočiny, ID FV02757.0002.

 

Zpět

Fotogalerie: Nová turistická infrastruktura

/album/fotogalerie-nova-turisticka-infrastruktura1/kozichovice-jpg/ /album/fotogalerie-nova-turisticka-infrastruktura1/okresice-jpg/ /album/fotogalerie-nova-turisticka-infrastruktura1/trebic-libusino-udoli-u-stodoly-jpg/ /album/fotogalerie-nova-turisticka-infrastruktura1/trebic-na-teruvkach-jpg/